© 2019 by Samir Hasanspahić

Suština ovog biznisa

Izgradnja vlastite mreže tima ljudi (saradnika) putem oglašavanja, po raznim besplatnim ili plačenim oglasima na internetu, promocija - reklamiranje proizvoda (prodaja) i ako nešto prodate neki proizvod dobijate svoju proviziju (zaradu) i doživotnog kupca.

Vaš prihod je neograničen i nema limita. Vaša zarada zavisi samo od Vas. Koliko dovedete saradnika u svoj tim koji će da rade i ulažu i koliko prodate proizvoda u toku mjeseca, toliko će te da zaradite.  

Usluge

U roku od 1 do 5 godina možete izgraditi biznis koji mjesečno zarađuje 5.000 do 10.000 dolara pa i više, u obliku rezidualnog - pasivnog prihoda. Ali veliki prihodi ne dolaze preko noći. Treba vremena i imati strpljenja. Imate sjajnu priliku da radite sami za sebe a ne za drugog i da pokrenete vlastiti biznis samo što je online. 

 

Sa mrežnim marketingom se može postići finansijska sloboda za svega nekoliko godina. Sistem je osmišljen tako, da zaposli neograniĉen broj ljudi. Izgradnja velike mreže je preduslov da se zarade velike sume novca.

Najbolji način za ostvarivanje dodatnog prihoda. Marketinška mreža nudi životnu alternativu mnogim već uposlenim ljudima, koji nisu zadovoljni svojim sadašnjim poslom.

Potrebni uslovi za rad:

  • da ste spremni na novčano ulaganje u svoj biznis,

  • osnovno znanje rada na računaru,

  • da imate pristup internetu,

  • da ste ozbiljni,

  • odgovorni,

  • da hoćete raditi (samo sa uloženim radom i trudom možete očekivat zaradu),

  • da ste punoljetni (poželjno 25 i više godina) i

  • osnovno znanje engleskog jezika.

Ako ispunjavate navedene uslove, onda se možete besplatno prijaviti.  Kliknite na Besplatna prijava i otvorit će vam se formular, upišite svoje ime i prezime, ispravnu e-mail adresu koju koristite da vam mogu poslati detaljnije upute za početak rada, iz koje ste države i postavite pasword. 

Ako očekujete brzu lovu preko noći i da ništa ne radite, molim Vas, nemojte se prijavljivati. Ovo je ozbiljan biznis.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now